Counter Strike 1.6 Dedicat Servers

Pachete disponibile Counter Strike 1.6 în oferta noastră.

Alege pachetul dorit in functie de necesitatile tale. Daca doresti un pachet custom te rugam sa ne contactezi.

Server 20

Sloturi 20

Port 27015

FPS 1000

Sistem Linux

Protecţie Da

Asistenţă 24/7

Server 24

Sloturi 24

Port 27015

FPS 1000

Sistem Linux

Protecţie Da

Asistenţă 24/7

Server 28

Sloturi 28

Port 27015

FPS 1000

Sistem Linux

Protecţie Da

Asistenţă 24/7

Server 32

Sloturi 32

Port 27015

FPS 1000

Sistem Linux

Protecţie Da

Asistenţă 24/7

Fiecare pachet de găzduire beneficiază de următoarele facilităţi !

Nu numai că oferim o probă de 100% gratuită pentru câteva zile pentru orice pachet, dar avem și o varietate de alte avantaje grozave!

GameCP/FTP

Securitate

Asistenţă

Downloadurl

Addons-uri

Performanta

Întrebări frecvente

Pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză, am compilat o listă cu întrebările noastre cele mai frecvente referitoare la produsele și serviciile enumerate pe această pagină.

Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs. sau dacă doriți mai multe informații despre aceasta, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment și vă vom ajuta cu plăcere.

Trimiteți-vă întrebările
Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare - şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.
Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.
Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.
In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro
Plata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura
Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.

Powered by WHMCompleteSolution