Găzduire Dedicat​

Configuratii perfecte pentru aplicatii ce valorifica performanta per core. Servere dedicate cu doua alimentari electrice. Uptime alimentare electrica: 100%. Uptime internet: 99.9%.

Google(11+)
5/5
Uptime 99.99%

Servere Dedicat

ProcessorRamiStocareTraficPreț
HP i7-3770 4 core x 3.06 GHZ8 GB (DDR3)500GB SSDNecontorizat€110/lunaComandă
Intel Xeon  E5645 12 core x 2.4 GHZ32 GB (DDR3)500GB SSD500GB HDDNecontorizat€220/lunaComandă
Intel Xeon E5-2620 16 core x 2.10 GHZ32 GB (DDR4)500GB SSD1TB HDDNecontorizat€350/lunaComandă
Intel Xeon E7-4830 32 core x 2.1 GHZ64 GB (DDR3)500GB SSD2TB HDDNecontorizat€450/lunaComandă

Servicii opționale:

Servere Dedicat gândite pentru performanta

Stocare SSD

Viteze mai rapide de citire și scriere decât stocarea SSD, datorită utilizării interfeței PCIe.

Acces ROOT/FTP

Un utilizator root sau un administrator root are control deplin asupra serverului pur și simplu.

Migrare Gratuită

Beneficiază de serviciul gratuit de migrare fără downtime. Echipa noastră te ajută să îți transferi cu ușurință site-ul de la alt furnizor.

Protecție DDoS

O conexiune BGP în interiorul unui tunel GRE sau L2TP stabilit prin Internet public. Traficul circulă nefiltrat, cu excepția cazului în care un atac este detectat automat.

Resurse Dedicate

Datele companiei tale sunt în deplină siguranță. Serverul are o arhitectură hardware redundantă pe toate nivelurile: controllere – diskuri – networking.

SSL

Misiunea organizației este de a crea un World-Wide Web mai sigur și care respectă confidențialitatea prin promovarea adoptării pe scară largă a HTTPS.

Parteneri

Ne place să ajutăm. Serios.

Serviciul “Live Support” este unul dintre cele mai bune metode de interactiune cu vizitatorii website-ului si totodata cel mai apreciat tool al momentului.

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.