Găzduire VPS

Serverele VPS optimizate pentru performanta asigura echilibru ideal intre spatiul de stocare alocat respectiv resursele de procesare.

Google(11+)
5/5
Uptime 99.99%

| Servere VPS |​

optimizate pentru performanta
PachetProcesorRamiStocareTraficPreț 
PVPS 11 vCore2 GB (DDR4)25 SSDTrafic necontorizat€4.99Comandă
PVPS 22 vCore4 GB (DDR4)50 SSDTrafic necontorizat€9.99Comandă
PVPS 33 vCore6 GB (DDR4)75 SSDTrafic necontorizat€14.99Comandă
PVPS 44 vCore8 GB (DDR4)100 SSDTrafic necontorizat€19.99Comandă
PVPS 55 vCore12 GB (DDR4)150 SSDTrafic necontorizat€24.99Comandă
PVPS 66 vCore16 GB (DDR4)200 SSDTrafic necontorizat€29.99Comandă
PVPS 78 vCore20 GB (DDR4)250 SSDTrafic necontorizat€39.99Comandă
PVPS 812 vCore24 GB (DDR4)300 SSDTrafic necontorizat€59.99Comandă

| Servere VPS |​

optimizate pentru stocare
PachetProcesorRamiStocareTraficPreț 
SVPS 11 vCore2 GB (DDR4)60 HDDTrafic necontorizat€4.99Comandă
SVPS 22 vCore3 GB (DDR4)200 HDDTrafic necontorizat€8.99Comandă
SVPS 33 vCore4 GB (DDR4)300 HDDTrafic necontorizat€19.99Comandă
SVPS 44 vCore5 GB (DDR4)400 HDDTrafic necontorizat€34.99Comandă

Servicii opționale:

Servere VPS gândite pentru performanta

Stocare SSD

Viteze mai rapide de citire și scriere decât stocarea SSD, datorită utilizării interfeței PCIe.

Acces ROOT/FTP

Un utilizator root sau un administrator root are control deplin asupra serverului pur și simplu.

Migrare Gratuită

Beneficiază de serviciul gratuit de migrare fără downtime. Echipa noastră te ajută să îți transferi cu ușurință site-ul de la alt furnizor.

Protecție DDoS

O conexiune BGP în interiorul unui tunel GRE sau L2TP stabilit prin Internet public. Traficul circulă nefiltrat, cu excepția cazului în care un atac este detectat automat.

Resurse Dedicate

Datele companiei tale sunt în deplină siguranță. VPS-UL are o arhitectură hardware redundantă pe toate nivelurile: controllere – diskuri – networking.

SSL

Misiunea organizației este de a crea un World-Wide Web mai sigur și care respectă confidențialitatea prin promovarea adoptării pe scară largă a HTTPS.

Parteneri

Ne place să ajutăm. Serios.

Serviciul “Live Support” este unul dintre cele mai bune metode de interactiune cu vizitatorii website-ului si totodata cel mai apreciat tool al momentului.

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.