Cu noile soluții web liniștea
site-ului tău este în siguranță

Ne ocupăm de tot ce trebuie ca site-ul să funcționeze în parametrii normali și în siguranță cu un uptime de 99.99%

Optimizare viteză

Performanța site-ului este esențială pentru succes
100
.00

Plată unică

Eliminare virus

Eliminarea virusilor și securizarea site-ului
130
.00

Plată unică

Mentenanță site

Asigură întreținerea și actualizarea site-ului
40
.00

Plată lunară

Caracteristici soluții web
create pentru performanțe online

Profesionalism

Noi înțelegem că un website profesional este cheia succesului în era digitală.

Suport 24/7

Suntem tot timpul online pentru a te ajuta.Tot ce contează este să primești un răspuns adecvat.

Audit site

Facem o analiză comprehensivă a site-ului, pentru a identifica în mod corect problema.
Găzduire

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.