SSL CERTIFICATE

Positive SSL

Începând de la:

€7.99/anual

€14.00

Salvează 50% pe lună

 • Validare Domeniu
 • Garantie 10,000$
 • Eliberare in 3-4 Minute

Standard SSL

Începând de la:

€14.99/anual

€30

Salvează 50% pe lună

 • Validare Domeniu
 • Garantie 10,000$
 • Eliberare in 3-4 Minute

QuickSSL SSL

Începând de la:

€64.99/mo

€128

Salvează 50% pe lună

 • Validare Domeniu
 • Garantie 1,250,000$
 • Eliberare in 1-3 Zile

Lista de prețuri pentru toate ssl de nivel superior.

Pachet Validare Garantie Eliberare Preț
GoGet SSL Domeniu 20,000$ 10 Minute €8.00/lunar€16 Salvează 50% Cumpără
Essential SSL - Sectigo Domeniu 100,000$ 30 Minute €30.00/lunar€60 Salvează 50% Cumpără
PositiveSSL EV - Sectigo Extended 200,000$ 1-3 Zile €100.00/lunar€200 Salvează 50% Cumpără
True BusinessID - GeoTrust Business 200,000$ 1-3 Zile €120.00/lunar€240 Salvează 50% Cumpără

De ce să optezi pentru un Certificat SSL?

Criptează

Dacă dorești să oferi seriozitate, ai nevoie de un certificat SSL. Acestea sunt o soluție sigură de a proteja datele private, date cu caracter personal, parole, numere de carduri de credit - ce sunt introduse în site-ul tău. Deoarece mulți clienți refuză să viziteze site-uri nesigure, demonstrează-le că pot cumpăra cu încredere, știind că datele le sunt protejate.

Avantaje

Garantează adevărata identitate a site-ului online. Site-ul va căpăta o garanție sporită, inspiri încredere și siguranță consumatorilor și vizitatorilor. Te va diferenția de un competitor necertificat, ceea ce duce la creșterea vânzărilor online.

Activare

Activarea unui certificat SSL se face in general in cateva minute de la confirmarea platii; exceptie fac certificatele EV care necesita documente suplimentare si validare telefonica.

Cum să alegi un certificat SSL

Domeniu

Validare Level
 • Validare Domeniu
 • Securizează domeniul
 • Criptează

Organizatie

Validare Level
 • Validare Domeniu
 • Securizează domeniul
 • Criptează

Business

Validare Level
 • Validare Domeniu
 • Securizează domeniul
 • Criptează

Certificatele SSL îți propulsează site-ul în clasamentul Google

Google susține că HTTPS - criptarea disponibilă exclusiv prin certificatele SSL - este un factor pozitiv pentru poziția în clasamentul de căutare și SEO.

Criptează si asigură plățile

Dacă dorești să oferi seriozitate, ai nevoie de un certificat SSL. Acestea sunt o soluție sigură de a proteja datele private, date cu caracter personal, parole, numere de carduri de credit - ce sunt introduse în site-ul tău.

Care sunt avantajele

Garantează adevărata identitate a site-ului. Site-ul va căpăta o garanție sporită, inspiri încredere și siguranță consumatorilor. Te va diferenția de un competitor necertificat, ceea ce duce la creșterea vânzărilor online.

Ce este un certificat extins

Certificatul EV numit si certificat extins de validare, este cea mai înaltă clasă de SSL disponibilă in acest moment; acesta activează atât lacătul, cât și bara de adrese in culoare verde în toate browserele cunoscute.

Cât durează activarea

Activarea acestui tip de certificat extins durează in medie 5-7 zile. Procesul de verificare a identității extinse de validare solicită solicitantului să dovedească drepturi exclusive de utilizare a unui domeniu.

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare - şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.
Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.
Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.
In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro
Plata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.
Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.