Planurile noastre dedicat server

HP ProLiant DL380

De la
144
.99 /lunar

Intel Xeon E3 1275 v6

Starting Only!

199
.99 /lunar

Intel Xeon E3 1275 v6

Starting Only!

349
.99 /lunar

Intel Xeon E3 1275 v6

Starting Only!

599
.99 /lunar

Avantaje adminisrare dedicat server

Configuram servere deducat pentru cei ce au nevoie de un server privat si nu au cunostintele necesare pentru a configura un astfel de serviciu.

Administrare dedicat server

34
.99 /lunar
CentOS
7 | Stream 8 | Stream 9
Ubuntu
20.04.6 LTS | 22.04.4 LTS
Debian
12 LTS | 11 LTS | 10 LTS
AlmaLinux
OS 9 | OS 8
Rocky
Linux 9 | Linux 8

Caracteristici de găzduire

Nu numai că oferim o probă de 100% gratuită pentru câteva zile pentru orice pachet, dar avem și o varietate de alte avantaje grozave!

IP Dedicat

Un IP dedicat are numeroase avantaje, dar este posibil să nu fie întotdeauna necesar.

Consolă KVM

Este o tehnologie de virtualizare bazată pe kernel-ul Linux cu funcție de hypervisor.

Stocare SSD

Un dispozitiv de stocare a datelor care folosește memorii cu semiconductori pentru viteză.

Backup

Backup-ul se realizează zilnic într-un mod automat în locații externe București&Frankfurt

Protectie DDoS

Îți oferim protecție împotriva atacurilor de tip DDoS prin parteneri noștri de la voxility&cloudflare

99,99% Uptime

Garantăm un uptime de peste 99.9% la găzduire datorită echipamentelor de ultimă generație

Găzduire

Ne place să ajutăm.

Serviciul “Live Support” este unul dintre cele mai bune metode de interactiune cu vizitatorii website-ului si totodata cel mai apreciat tool al momentului.

Găzduire
Găzduire

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.