Silver SSD​

4
.99 /luna

Personal SSD

9
.99 /luna

Plus SSD

19
.99 /luna

Gold SSD

39
.99 /luna

Inclus în toate planurile

Transformă-ne în echipa ta extinsă pentru o mai mare liniște sufletească.

Caracteristici de găzduire

Nu numai că oferim o probă de 100% gratuită pentru câteva zile pentru orice pachet, dar avem și o varietate de alte avantaje grozave!

SSL Gratuit

Let’s Encrypt direct din cPanel și asigură-ți vizitatorii de protecția datelor lor personale

Migrare Gratuită

Oferim serviciu de migrare de la un alt provider de web hosting fără downtime și bătăi de cap.

Softaculous

Softaculous facilitează instalarea instant a aplicațiilor tale preferate direct din panoul de control

Backup

Backup-ul se realizează zilnic într-un mod automat în locații externe București&Frankfurt

Protectie DDoS

Îți oferim protecție împotriva atacurilor de tip DDoS prin parteneri noștri de la voxility&cloudflare

99,99% Uptime

Garantăm un uptime de peste 99.9% la găzduire datorită echipamentelor de ultimă generație

Gazduire Web Premium
Samsung NVM 2.0

Faceți upgrade la o viteză de citire secvențială mai rapidă, de până la 5.000 MB/s, ajungând cu 43% mai rapid decât modelul anterior.

10 de ani de experiență

Hosting Premium

Obțineți recomandări instantanee despre hosting, marketing de conținut și publicitate cu zerohost.ro

Găzduire

Ne place să ajutăm.

Serviciul “Live Support” este unul dintre cele mai bune metode de interactiune cu vizitatorii website-ului si totodata cel mai apreciat tool al momentului.

Găzduire

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.