Găzduire Premium

Găzduire premium cu stocare SSD pentru viteză. Alegerea unui produs stă la decizia liberă a clientului.

Google(11+)
5/5
Uptime 99.99%
Cod: zerofree
Cu codul promo ai prima lună gratuit la webhost

Planurile noastre de găzduire premium

Alegerea unui produs stă la decizia liberă a clientului, acesta nu trebuie să fie influenţat de operatorii noştri şi să facă o alegere greşită.

Silver SSD

€3.99

/lunar

*.eu 

Personal SSD​

€7.99

/lunar

*.eu .ro .com

Plus SSD

€16.99

/lunar

*.eu .ro .com

Gold SSD

€31.99

/lunar

*.eu .ro .com

* Pentru toate comenzile noi de găzduire web oferim un domeniu gratuit la plata pe o perioadă de minim 12 luni.

Inclus în toate planurile

Transformă-ne în echipa ta extinsă pentru o mai mare liniște sufletească.

găzduire premium

Caracteristici de găzduire premium

Nu numai că oferim o probă de 100% gratuită pentru câteva zile pentru orice pachet, dar avem și o varietate de alte avantaje grozave!

Stocare SSD

Viteza de acces a fisierelor si a aplicatiilor este mult mai mare. Fisierele si aplicatiile se vor deschide aproape instantaneu.

Migrare Gratuită

Te vom ajuta să migrezi toate site-urile web complet gratuit. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o cerere și ne vom ocupa.

SSL Certificat

Un certificat este esențial pentru a evita o parte rău intenționată care se află pe ruta către un server țintă care acționează ca și cum ar fi țintă.

Uptime 99,9%

Uptime este o măsură a fiabilității sistemului, exprimată ca procentul de timp în care o mașină , de obicei un computer, a funcționat și a fost disponibil.

Protecție DDos

Un atac cibernetic de tip DoS sau DDoS este o încercare frauduloasă de a indisponibiliza sau bloca resursele unui server.

Activare Instanta

Activarea serviciilor de hosting si domenii se face instant dupa confirmarea platii si nu necesita atentia noastra.

Powered by

990 PRO PCIe® 4.0 NVMe™ SSD

găzduire premium
găzduire premium

Stocare SSD

Atingeti performanta maxima a PCIe® 4.0. Experimentati o viteza de durata mai mare, care distruge adversarii. Controlul inteligent al incalzirii controlerului intern ofera o eficienta energetica suprema, mentinand in acelasi timp o viteza si o performanta feroce.

găzduire premium

Rețea ultra-rapidă

Serverele pot fi interconectate printr-o rețea privată de mare viteză, disponibilă intern în centrul de date zerohost.ro

găzduire premium

AMD EPYC™ 7763

Epyc este o marcă de microprocesoare multi-core x86-64 proiectate și vândute de AMD, bazate pe microarhitectura Zen a companiei. Introduse în iunie 2017, acestea sunt destinate în mod special piețelor de servere și sisteme încorporate.

Parteneri

Ne place să ajutăm. Serios.

Serviciul “Live Support” este unul dintre cele mai bune metode de interactiune cu vizitatorii website-ului si totodata cel mai apreciat tool al momentului.

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.