Certificat
18
.00 /anual
Wildcard Certificat
149
.00 /anual
Certificat
GeoTrustA certificate authority now owned by DigiCert
79
.00 /anual
True BusinessID
GeoTrustA certificate authority now owned by DigiCert
169
.00 /anual
True Business ID EV
GeoTrustA certificate authority now owned by DigiCert
289
.00 /anual
Secure Site
DigiCert logoA certificate authority that issue TLS certificates
448
.00 /anual

ssl certificat

Caracteristici

Satisfacție garantată

Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți de serviciul achiziționat aveți la dispoziție 15 de zile să vă recuperați banii.

Avantaje

Garantează adevărata identitate a site-ului online. Site-ul va căpăta o garanție sporită, inspiri încredere și siguranță.

Criptează

Dacă dorești să oferi seriozitate, ai nevoie de un certificat SSL. Acestea sunt o soluție sigură de a proteja datele private.

Instalare SSL

Nu vrei să o faci singur? Lăsați pe unul dintre experții noștri să vă instaleze certificatul SSL gratuit!

Emitere rapidă

Obțineți un certificat SSL de validare a domeniului în doar 30 minute folosind sistemul nostru automat.

Reissue nelimitat

Reduceți forța de muncă și economisiți timp, rotați certificatele pentru o mai bună securitate.

Găzduire

Întrebări frecvente

Certificatele SSL permit criptarea datelor pe internet și permit transmiterea datelor în siguranță de la un server web către un browser. Cu SSL, site-ul dvs. web poate utiliza protocolul https și va afișa un lacăt în browserele web ale utilizatorilor finali pentru a indica conexiunea este sigură.

Certificatele SSL sunt o parte esențială a internetului. Ele nu numai că criptează comunicarea între computerul dvs. și serverul unde se află un site web, dar oferă și verificarea faptului că un site este ceea ce pretinde a fi.

Există 3 niveluri diferite de verificare pe care se bazează certificatele SSL. Domeniu validat (DV), organizație validată (OV) și validare extinsă (EV). Diferența majoră dintre tipurile de certificate se referă la informațiile pe care Autoritatea de Certificare, RapidSSL, GeoTrust și DigiCert le solicită și le validează pentru a emite un certificat. Nivelurile mai mari de certificare necesită mai multe informații și deseori este afișat în bara browserului. EV SSL, de exemplu, face bara browserului verde și afișează numele organizației vizitatorilor pentru a genera mai multă încredere.

Un certificat SSL Wildcard oferă aceleași caracteristici de criptare și autentificare ca și alte certificate SSL, dar poate fi aplicat și unui număr nelimitat de subdomenii ale unui site web. Un certificat SSL Wildcard acceptă domeniul root (exemplu.com), precum și subdomeniile sale. Aflați mai multe

Certificatele EV sau Extended Validation sunt cea mai înaltă clasă de SSL disponibilă și oferă cea mai mare credibilitate și încredere site-ului dvs. EV asigură consumatorilor că informațiile lor personale și financiare sunt protejate la cele mai înalte niveluri de autentificare.

Plata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Ordin de plata – direct din factura, Plata prin Transfer Bancar – direct din factura.