Găzduire WordPress ​

Găzduire WordPress performantă cu stocare SSD pentru viteză. Alegerea unui produs stă la decizia liberă a clientului.

Google(11+)
5/5
Uptime 99.99%
Cod: zerofree
Cu codul promo ai prima lună gratuit la webhost

Planurile noastre de găzduire wordpress

Soluții de web hosting SSD dedicate platformei WordPress ușor de utilizat, cu instalare din doar două click-uri direct din cPanel.

Găzduire WordPress

Silver WP

€3.99

/lunar

Găzduire WordPress

Personal WP​

€6.99

/lunar

Găzduire WordPress

Plus WP

€14.99

/lunar

Găzduire WordPress

Gold WP

€29.99

/lunar

Inclus în toate planurile

Transformă-ne în echipa ta extinsă pentru o mai mare liniște sufletească.

găzduire premium

Caracteristici de găzduire WordPress

Nu numai că oferim o probă de 100% gratuită pentru câteva zile pentru orice pachet, dar avem și o varietate de alte avantaje grozave!

Stocare SSD

Viteza de acces a fisierelor si a aplicatiilor este mult mai mare. Fisierele si aplicatiile se vor deschide aproape instantaneu.

Migrare Gratuită

Te vom ajuta să migrezi toate site-urile web complet gratuit. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o cerere și ne vom ocupa.

SSL Certificat

Un certificat este esențial pentru a evita o parte rău intenționată care se află pe ruta către un server țintă care acționează ca și cum ar fi țintă.

Uptime 99,9%

Uptime este o măsură a fiabilității sistemului, exprimată ca procentul de timp în care o mașină , de obicei un computer, a funcționat și a fost disponibil.

Protecție DDos

Un atac cibernetic de tip DoS sau DDoS este o încercare frauduloasă de a indisponibiliza sau bloca resursele unui server.

WordPress Pre-Instalat​

WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP.

Nevoile site-ului WordPress​

Vă oferim acces la o varietate de instrumente pentru a vă pune site-ul în funcțiune în cel mai scurt timp.

Găzduire WordPress
Găzduire WordPress

Parteneri

Ne place să ajutăm.

Serviciul “Live Support” este unul dintre cele mai bune metode de interactiune cu vizitatorii website-ului si totodata cel mai apreciat tool al momentului.

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.