Găzduire Web

Găzduire web performantă cu stocare SSD pentru viteză. Alegerea unui produs stă la decizia liberă a clientului.

Google(11+)
5/5
Uptime 99.99%
Cod: zerofree
Cu codul promo ai prima lună gratuit la webhost

Planurile noastre de găzduire web

Alegerea unui produs de găzduire web stă la decizia liberă a clientului, acesta nu trebuie să fie influenţat de operatorii noştri şi să facă o alegere greşită.

Silver SSD

€1.99

/lunar

.eu 

Personal SSD​

€3.99

/lunar

.eu 

Plus SSD

€6.99

/lunar

.eu .ro .com

Gold SSD

€12.99

/lunar

.eu .ro .com

* Pentru toate comenzile noi de găzduire web oferim un domeniu gratuit la plata pe o perioadă de minim 12 luni.

Inclus în toate planurile găzduire web

Transformă-ne în echipa ta extinsă pentru o mai mare liniște sufletească.

găzduire premium

Caracteristici de găzduire web

Nu numai că oferim o probă de 100% gratuită pentru câteva zile pentru orice pachet, dar avem și o varietate de alte avantaje grozave!

Stocare SSD

Viteza de acces a fisierelor si a aplicatiilor este mult mai mare. Fisierele si aplicatiile se vor deschide aproape instantaneu.

Migrare Gratuită

Te vom ajuta să migrezi toate site-urile web complet gratuit. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o cerere și ne vom ocupa.

SSL Certificat

Un certificat este esențial pentru a evita o parte rău intenționată care se află pe ruta către un server țintă care acționează ca și cum ar fi țintă.

Uptime 99,9%

Uptime este o măsură a fiabilității sistemului, exprimată ca procentul de timp în care o mașină , de obicei un computer, a funcționat și a fost disponibil.

Protecție DDos

Un atac cibernetic de tip DoS sau DDoS este o încercare frauduloasă de a indisponibiliza sau bloca resursele unui server.

Activare Instanta

Activarea serviciilor de hosting si domenii se face instant dupa confirmarea platii si nu necesita atentia noastra.

De ce să optezi pentru un Certificat SSL?

Criptează

Dacă dorești să oferi seriozitate, ai nevoie de un certificat SSL. Acestea sunt o soluție sigură de a proteja datele private, date cu caracter personal, parole, numere de carduri de credit – ce sunt introduse în site-ul tău. Deoarece mulți clienți refuză să viziteze site-uri nesigure, demonstrează-le că pot cumpăra cu încredere, știind că datele le sunt protejate.

Avantaje

Garantează adevărata identitate a site-ului online. Site-ul va căpăta o garanție sporită, inspiri încredere și siguranță consumatorilor și vizitatorilor. Te va diferenția de un competitor necertificat, ceea ce duce la creșterea vânzărilor online.

Activare

Activarea unui certificat SSL se face in general in cateva minute de la confirmarea platii; exceptie fac certificatele EV care necesita documente suplimentare si validare telefonica.

Parteneri

Ne place să ajutăm.

Serviciul “Live Support” este unul dintre cele mai bune metode de interactiune cu vizitatorii website-ului si totodata cel mai apreciat tool al momentului.

Întrebări frecvente

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire web apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Ai 30 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire . Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

Comanda ACUM un pachet de Gazduire, Reseller, Radio sau VPS, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 25 % mai putin. In plus, ai comisioane unice de la 0.65 % per tranzactie pentru serviciile de Plati prin Card si SMS pentru clientii tai.

In cazul in care doriti sa adaugati un nou domeniu pe contul de gazduire, sau trebuie sa modificati nameserverele unui domeniu pentru a utiliza serviciile noastre de gazduire, nameserverele generale ale noastre sunt: ns1.zerohost.ro, ns2.zerohost.ro, ns3.zerohost.ro și ns4.zerohost.ro

lata prin Card Online ( Visa , Mastercard ) prin procesatorii MobilPay sau Librapay – direct din factura, Plata prin PayPal – direct din factura, Plata prin Skrill – direct din factura, Plata prin PaySafeCard – direct din factura.

Pentru serviciile active, sistemul nostru de facturare emite automat cu 14 zile inainte de data de expirare a serviciului, o factura proforma de prelungire.